16 Eylül 2016 Cuma

PARKE TAŞI

,
Parke taşı kilitlenen yapıları ve sağlamlıkları sayesinde otopark ve diğer dış zemin döşemelerinin yer kaplamalarında en çok ilgi gören yapı ürünü olan parke taşı 03 kum ve çimento ile sıkıştırılarak kalıp larına döküldükten sonra fırınlanmak üzere kurutulur. Geçmiş yıllarda açık hava da kurutulan parke taşları pek sağlıklı olmamak taydı.  Ve yoğun geçen kış aylarından sonra kalitesiz parke taşlarında kavlama lar çökmeler meydana gelmekteydi. Ve en büyük sorunlarından bir tanesi de parke taşları nakliyesi yapılırken tamperle dökme olarak gönderilirdi. Bu da parke taşları daha uygulanmadan zedelenmeye başlamasına neden olmaktaydı. Günümüzde ise bu uygulamalar tamamen değişti diye biliriz. Artık TSE belgeli parke taşları ile daha uzun ömürlü daha sağlam ürünler elde edilerek nakliye işlemleri ise vinç ile uygulandığı alana  hiç zedelenmeden indiriliyor.

Keçiören parke taşı, Keçiören parke taşı ustası, Çankaya parke taşı, Çankaya parke taşı ustası, Dikmen parke taşı, Dikmen parke taşı ustası, Etimesgut parke taşı, Etimesgut parke taşı ustası, Yenimahalle parke taşı, Yenimahalle parke taşı ustası, Gölbaşı parke taşı, Gölbaşı parke taşı ustası, Sincan parke taşı, Sincan parke taşı ustası, Kazan parke taşı, Kazan parke taşı ustası

Ankara da kaliteli parke taşı genelde duranoglu marka ve özkul marka tercih edilmektedir. Kalite açısından her ikiside aynı kalitede diye biliriz. Parke taşı fiyatları ise genelde üretim yapan firmalarda aynıdır. Ancak bayilerde fiyatlar biraz daha pahalı ola bilir. Elbette sadece parke taşı ile kalmıyor bu işlem parke taşı nakliyesi altına serilen toz işçilik derken her şey dahil m2 fiyatı 25 TL ye ulaşmaktadır. Malzemeyi siz alıp işçilik yaptırmak isterseniz bu fiyat daha da arta bilir. Ve garantisiz bir iş yapmış olursunuz Ankara parke taşı her şey dahil fiyatlarını m2 Si 25 TL den yapacak usta ya da firma ile anlaşarak yaptırırsanız. Garantili olarak yaptıra bilirsiniz.

Tabi bu fiyatlar parke taşı döşemesi yapılacak alanın alt yapısına göre de değişe bilir. Bazı bölgelerde
parke taşı altına beton atılması gereklidir. Düz toprak üzerine uygulanan parke taşları  en fazla 2 yıl kadar kalıcı olacaktır. Bir de üzerine araç çıkacaksa haliyle daha kısa süre içerisinde çökmeler meydana gelmesi kaçınılmaz. Toprak ama oturmuş bir zemin de ise en azından mıcır dolgu malzemesi sererek biraz daha güçlendire bilirsiniz. Bunların dışında toprak bir zemine uygulanan parke taşları altına laylon veya yabani otlar için ilaçlama yaparak parke taşları arasından çıkacak ot ve benzeri şeyleri engeleye bilirsiniz. 

Beton atılması gereken alanlarda ise betondan önce hasır çelik serilerek beton atılır bir gün sonra ise parke taşı altına serilen toz alana dağıtılır bu işlem büyük alanlara iş makineleri ile daha hızlı yapılır. Ve işin daha hızlı yürümesi sağlanır.  300 M2 lik bir alana ortalama 25-30 Ton aralıklarında parke taşı tozu yeterli olacaktır. Bir m2 lik alana ise 36 adet parke taşı düşmektedir. Evet sevgili Ankaralılar Sizlere Ankara içinde parke taşı ve diğer çevre düzenleme işleriniz ile alakalı hizmet veren firmamız Gerekli ödeme kolaylıkları da sunmaktadır. Bizi arayarak garantili hizmetlerimizden yararlana bilirsiniz..


ANKARA İÇİ HİZMET BÖLGELERİMİZ: Keçiören parke taşı, Keçiören parke taşı ustası, Çankaya parke taşı, Çankaya parke taşı ustası, Dikmen parke taşı, Dikmen parke taşı ustası, Etimesgut parke taşı, Etimesgut parke taşı ustası, Yenimahalle parke taşı, Yenimahalle parke taşı ustası, Gölbaşı parke taşı, Gölbaşı parke taşı ustası, Sincan parke taşı, Sincan parke taşı ustası, parke taşı ustası, Kazan parke taşı, Kazan parke taşı ustası 

0 yorum to “PARKE TAŞI”

Yorum Gönder

 

Kilit Taşı, Parke Taşı 0542 731 77 53 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook