3 Haziran 2017 Cumartesi

Parke taşı parke taşı döşeme parke taşı fiyatları

,
Parke taşı döşeme 36 adet 1 m2 eden parke taşları buhar kürlü olmasıyla birlikte günümüzde iki farklı çeşitlerde üretilmektedir. TSE belgeli ve belgesiz olarak üretilen bu parke taşları kalite olarak arasında gözle görüle bilecek kadar fark var diye biliriz.
PARKE TAŞI
TSE belgeli parke taşları fırınlanarak preslenir yüzeyi daha düz bir haldedir. Ayrıca üretim sırasında ise sıkıştırılması daha kuvvetlidir. Neredeyse açık kalan bir boşluk yok diye biliriz. Alanlara göre farklı modellerinde olanlarını bulmak mümkündür. Parke taşı çeşitleri arasında elips parke taşı, dekor parke taşı, gibi farklı alanlarda uygulata bileceğiniz çeşitleri bula bilirsiniz. Kalite açısından hepsi aynı standartlarda üretilir.
ALANLARA GÖRE PARKE TAŞLARI
Ancak bütün taşlar her alana olmaz örnek verecek olursak dekor parke taşları kilitsiz bir yapıya sahiplerdir. Bu nedenle otopark alanlarında uygulama yapılırsa taşlarda açılmalar meydana gelebilir. Standart kilit taşı modelleri kilitli yapıları sayesinde araç trafiğinin yoğun olduğu bölümlerde sorun teşkil etmez. Kısacası yürüme yollarının zemin kaplamalarında dükkan önlerinde ve bahçe gibi alanlarda dekor parke taşı tercih ede bilirsiniz. Parke taşı fiyatları son derece ekonomik olmasıyla birlikte parke taşı döşeme fiyatları da oldukça ucuz diye biliriz.
PARKE TAŞI USTALIĞI

Sektörün en yorucu ve ağır işi diye biliriz. Günümüzde her ne kadar parke taşı döşeme makinesi yapılsa da istenilen verim  bir türlü alınamamıştır. Parke taşı döşemesini aslında herkes yapa bilir. İşin ince noktası zemin tesviyesi ve mastar çekme işlemi diye biliriz. Kilit taşı döşeme işleminden önce zeminde çekilen mastar ile su giderleri ayarlanır. Gerek var ise kilit taşı döşeme işleminden önce kenar bölümlere oluk taşı uygulaması da yaptıra bilirsiniz. Sizlerde Ankara da parke taşı, parke taşı fiyatları, parke taşı ustası, Ankara kilit taşı, gibi işleriniz için bizi arayarak kaliteli ve ekonomik hizmet ala bilirsiniz. 

0 yorum to “Parke taşı parke taşı döşeme parke taşı fiyatları”

Yorum Gönder

 

Kilit Taşı, Parke Taşı 0542 731 77 53 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook