28 Mayıs 2016 Cumartesi

Kilit Taşı Ankara

,
Kilit taşı Ankara Dünya da neredeyse her aileye bir araba düşmektedir. İnsanlar bu araçlarla gitmek istedikleri yere kolaylıkla ulaşabilmektedirler. Peki, insanlar evlerine geldiklerinde arabalarını nasıl bir zemin üzerine park ediyor ya da etmeli? İnsanlar artık araçları artık ailelerinin bir parçası haline geldi 15000 bakımı, yağ değişimi, buraya park edersem lastik patlar mı? camlarını kırarlar mı? diye düşünür oldular. Özellikle evimizin bahçelerinde bu tehlike daha da artmaktadır. Bu anda Kilit taşı Ankara bahçedeki evlerin inşaatından kalma çivi, diken, taş benzeri maddelerin arabaya zara vermesini önlemekte aynı zamanda bahçenin doğal dengesini de bozmamaktadır.
Bahçe Otoparklarımız da Kullanılan Taş Tipleri
Eğer bir gün kendi mülkiyetini ze ait bir eve bir kapalı otopark yada açık otopark yapmak isterseniz, öncelikli olarak araba zeminine ve o bahçeye zeminine uygun taşların tespit edilmesidir. Kilit taşı Ankara  olarak, karo taşı, baklava taşı, kilit parke taşı, andezit taşı en çok kullanılan modellerdir fakat bahçelerimizde en çok kullanılan taş tipi ise kilit parke taşıdır. Bu taşımız bahçe otoparklarımız da özel işçiliklerle göze hoş gelen modeller oluşturarak insanların gözüne hoş gelen bir görüntü oluşturmaktadır. Kullanılan bu taşlar değişik desen ve renk varyasyonları bulunmaktadır. Kilit parke taşının en çok tercih edilmesinin sebebi diğer bahçe otopark taşlarına göre daha fazla uzun ömürlü, doğal etkilerden uzak bir yapıya
sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Kilit parke taşlarının en önemli özelliklerinden biride bakımı neredeyse 0 a indirgemiş olmasıdır. Bir kilit taşının bir bölümü hasar gördüyse tamir etmemiz için sadece o bölümünü söküp değiştirmemiz yeterli. Bazen ise Kilit taşı Ankara oluşturulurken 2 farklı taş tipinden faydalanılabilir. Mesela kili parke taşının yanında otoparkın sınırları çizilmesi için etrafına bordür taşı da döşenmektedir. Eğer bahçelerimizde ve otoparklarımız da daha çok estetiğe önem veriyorsak bu taş tipi bahçemize yeni bir hava ve estetik görüntü sağlayacaktır. Kilit taşı zaten direk toprakla iç içe olduklarından doğal olaylara karşı doğası gereği çok dayanıklıdırlar. Bu yukarıda saydığımız taş tiplerinden her hangi birini seçerek bahçenize yeni bir renk hava oluşturabilirsiniz.



0 yorum to “Kilit Taşı Ankara”

Yorum Gönder

 

Kilit Taşı, Parke Taşı 0542 731 77 53 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook