8 Ekim 2016 Cumartesi

Kilit taşı firması

,
Kilit taşı genelde kaldırım düzenlemelerinde kullanılır. İşletme girişlerinde de aktif kullanılan bu ürünler farklı desenlerle koordine edilir. Beton şeklinde olan hafif yapı elemanları olmaktadır. Dış mekânların vazgeçilmez olan ürünlerdir. Farklı renklerde ve modellerde üretilir. Beton kaldırım taşları olarak adlandırılan ve farklı ölçülerde kullanılan ürünlerdir. Kare, yuvarlar ve değişen desenlerle karşımıza çıkar. Bu ürünlerde farklı boyutlar vardır. Farklı kalınlıklarda üretilir. Sade ve basit görünümleri olan ürünlerdir. Aynı zamanda dikdörtgen modelleri de vardır. İnsanların şaşırtıcı mekânlar için seçimlerini yansıtan ürünlerdir. Otopark alanlarında ise aktif kullanılan ürünlerdir. Yapı malzemelerinde oldukça düzgün duran  Kilit taşı firması ürünleri dış duvarlarda veya zeminde dekoratif görünüm sağlar. Bina temellerinde belirli hacimlerde kullanılan ürünlerdir. Tek kat sıva ile birlikte monte edilir. Isı ve ses yalıtımına karşı son derece sağlamdır. Herhangi bir volkanik olaylar olduğunda asmolen yapı teknolojisinde kullanılır.
Kilit taşı firması
Ankara kilit taşı firması
Kilitli parke taşı firması
Ankara kilitli parke taşı firması
Kilitli taş firması
Ankara kilitli taş firması
Parke taşı firması
Ankara parke taşı firması
Kilitli parke firması
Ankara kilitli parke firması
Bu ürünlerde memnuniyet sağlanması açısından özel kalıplı makinelerden yardım alabiliriz. Üretim tesislerinde ise; İtalya’dan gelen ana mamul maddeleri kullanılarak üretim yapılır. Ülkemizde Kilit taşı üreten firmalar, Fransa, Romanya, Slovakya, Irak gibi, ülkelere satış yapmaktadır.. Bahçelerde ve özel yol yürüme alanlarında kullanılır. TSE belgeli olarak üretilen ürünlerdir. Kilit taşı bir bina girişinde de olabilir. Mekânı daha renkli göstermek adına etkin kullanılır. Bir mekânda iddialı seçimleri yansıtmak için tercih edilen ürünlerdir. Çiçeklik ve parke taşları için ideal kullanım sunar. Diğer yapı malzemelerine oranla son derece mukavemeti olan  Kilit taşı firması ürünleri doğal özellikleri olduğundan dolayı tercih edilmektedir. Çatlamalara karşı dayanıklıdır. Her türlü blok duvar yapısında aktif kullanılan ürünlerdir. Ürünler monte edildikten sonra ateşe karlı ve yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklıdır. Sıva istemeyen düzgün kenarlı olan ürünlerdir. Gözenekleri son derece dayanıklıdır. Yüksek elastik yapısı vardır. Deprem dalgalarından kolay etkilenmez. Volkanik kayaç parçalarından üretilen ürünlerdir. Ankara parke taşı ürünleri ise; her yere ithalatı olan ve belirli sistemde yapılan ürünlerdir. Ankara parke taşı ürünleri  çatlama olmadan kolayca zemine monte edilir.

Müşterilerin canlı mekân istediklerinde tercih ettikleri ürünlerdir. Yol sınırlarının yön ve eğilimli arazi belirlenmesinde aktif kullanılır. Küp taşı, üç boyutlu kilitli parke taşları şeklinde dinamik yapıları vardır. Aynı zamanda baklava desenleri vardır. Çevre ve yol düzenlemelerinde alternatif olarak üretilen ürünlerdir. Kırmızı ve gri renkleri oldukça popüler olmaktadır. Bazen otoyollarda bahçe ve çevre düzenlemesine bağlı olan alanlarda kullanılır. İnşaatlarda üretim teknikleri ile kaliteli ham madde olarak kullanan kristal ve bağımsız olan malzemelere karşı dayanıklılık içerir. Bu ürünlerde son derce bağımsız olan yapısı vardır. Elastik yapısı vardır. Kırılmaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca Ankara Kilit taşı firması ürünleri düzgün bir yüzeye sahip olduğundan dolayı sıklıkla tercih edilir

0 yorum to “Kilit taşı firması”

Yorum Gönder

 

Kilit Taşı, Parke Taşı 0542 731 77 53 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook