1 Şubat 2016 Pazartesi

Ankara Karo Taşı

,
Ankara Karo taşı gerek iç zeminler gerek dış zeminler için 2 farklı görselde üretilen karo taşları oldukça sağlam ve estetik bir yapıya sahiptirler. 30x30 ve 40x40 ebatlarında üretilen bu taşlar uygulandığı zeminlerde çok uzun yıllar kalıcı olacaktır. Dükkanların içerisinde silimli karo taşları uygulana bilir. Dış zeminler için ise kaldırım karo su ideal olanıdır. Eski karo taşların yerini son yıllarda daha modern Ankara karo taşları almış durumdadır. Mozaikli karo taşları dış mekan çevre düzenleme çalışmanızı fazlası ile süsleyecektir. Peki karo taşları nasıl uygulanır.

1-Öncelikle zemin sağlamlığı çok önemlidir. Çökmeye elverişli bir alanda karo taşı uygulanırsa kesinlikle çökmeler meydana gelecektir. Onun için alanı güçlendirilmesinde fayda vardır.

2-Karo taşı diğer sert zemin kaplamalarının aksine en zor olanıdır. Tamamen profesyonellik gerektiren bir ustalığı vardır.

3-Zemine ipler çekilerek meyil verilir. Su giderleri istenilen bölgeye taşınır.

4-Karo taşı uygulamasını kimi usta harç ile yapar kimisi de şerbet ve hafif ıslak harç ile gerçekleştirilir. Uygulama sırasında tokmak ile karo taşı tokmaklanarak tamamen oturması sağlanır.

Ankara karo taşı üretimi ve uygulamasında faaliyet gösteren firmamız son model karo taşı modelleri ile sizlere ekonomik fiyatlar ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Ankara'da karo taşı almak ve uygulatmak için bizi aramanız yeterli .



Ankara karo taşı

0 yorum to “Ankara Karo Taşı”

Yorum Gönder

 

Kilit Taşı, Parke Taşı 0542 731 77 53 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook