14 Ocak 2016 Perşembe

Ankara kilit taşı

,
Ankara kilit taşı onu diğer sert zemin kaplamalarından ayıran özellikleri uygulandığı alanlarda nere deyse bir ömür kalıcı olmasıdır. Bir başka avantajlarından birisi de kilit taşı döşenen alanda oluşan her hangi bir alt yapı sorunun da aynı kilit taşlarını sökerek tekrar uygulaya bilirsiniz. Ankara kilit taşı bu esnada bile aşınmayacak kırılmayacaktır. Ankara kilit taşı tüketicilerine bir çok renk seçeneği ve farklı modeller sunmaktadır. Kilit taşı fiyatları oldukça ekonomiktir.

Kilit taşı S modeli, elips modeli, kare taş, üç boyutlu kilit taşı ve diğerleri uygulanacakları alanlarda oldukça estetik duracaktır. Bu modeller arasında kuşkusuz en çok talep gören standart kilit taşlarıdır. 6 cm ve 8 cm kalınlığında üretilen Ankara kilit taşı farklı renk seçenekleri ile otopark, yürüme yolları, bahçe içi döşemeleri süsleyecektir.  Kilit taşı alırken kalite çok önemlidir. Bazen yollar da bile görürüz kaldırım taşları kavlamış kırılmış bunlar hep TSE belgeli olmamasından kaynaklanır. 

Kilit taşı döşemesi : Ankara kilit taşı uygulanacak zemin parke taşı döşemesine uygun mu ?  döşenecek parke taşı için çok önemlidir. çökmeye meyilli bir zeminde uygulanan kilit taşı zemin güçlen dirilmez ise çok kısa zaman içeresinde onca para ve emek verdiğiniz Ankara kilit taşı üzerinde çökmeler meydana gelecektir. Kilit taşı döşemesinden önce zemini güçlendirmenin bir kaç farklı uygulaması vardır. 

A) Dolgu sererek yani mıcır küçük taş tanelerinden oluşan mıcırları toprak zemine en az 5-7 cm arasında sererek kilit taşımız da ki çökmeleri az da olsa engellemiş oluruz 

B) Beton atarak mevcut alanımıza yine az 5-7 Cm arasında beton atarak çökmeleri tamamen engel le mis olursunuz toprak ta olsa her zemin çökecek diye bir şey yoktur zemin tamamen oturmuş ama toprak kesin çöker diyemeyiz. 

KİLİT TAŞI DÖŞEMESİ 

Sürekli yenilenen cadde, sokak kaldırımların da görmüşsünüzdür. Kilit taşı nasıl döşenir. İnce ve bir o kadar da zor işçiliği vardır. Ankara kilit taşı uygulanacak zemin gönyesi alındık tan sonra zemine taş kırıklarından oluşan özel kilit taşı tozu serilir. Mastar çekilen iplere göre ayarlanır. Bu esnada su hangi yöne verilmesi isteniyorsa o yöne verilir. Dikkat edilmez ise Ankara kilit taşı üzerinde oluşan yağmur ve benzeri sular can sıkacaktır. Ve son olarak kilit taşı üzerine makine vurularak üzerine mil kum serilir. Sizler de Ankara ve çevresinde kilit taşı almak ve uygulatmak için bizi arayarak ücretsiz keşif ekibimizden yararlana bilirsiniz. 


0 yorum to “Ankara kilit taşı”

Yorum Gönder

 

Kilit Taşı, Parke Taşı 0542 731 77 53 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook